Şehirler Arası Taşımacılık

Nakliyat sektöründe şehirlerarası taşınma önemli bir yer almaktadır. Bu noktada şehirlerarası taşımacılığın tüm detaylarına hakim olan firmamız bu konuda tecrübeli personeli ile siz değerli müşterilerimizin şehirlerarası taşınmalarında sizlerin hizmetindedir. Nakliyat hizmetimize dair detaylar;

Şehirlerarası taşınmalarda, iller arasında gerekli planlamalar yapılıp taşınma işlemini gerçekleştiriyoruz. Eşyaların özenle paketlenmesinin ardından, asansör ile eşyaların sistemli olarak araca nakli yapılır. Taşınılacak şehir'e kararlaştırılan saatte hareket edilir. Şehirarası mesafe katedilip,Yeni eve ulaşılır. Eşyalar oda bazında aktarılarak gerekli kurulumlar yapılır ve taşınma işlemi sağlıklı olarak yerine getirilir. Ezpertiz hizmeti ile taşınmaya dair detaylar belirlenir.

"Yıllardır bu sektörde hizmet veren firmalar arasında referans müşteri potansiyeli en fazla olan firmayız çünkü; işimizi gerektiği gibi ve size verdiğimiz sözler doğrultusunda, hakkettiğiniz hizmeti sunarak yapıyoruz."

İzmir Okan Nakliyat

Öncelikle evden eve nakliyat kelimesinin açılımı ev, ofis veya depoda bulunan eşyaların içinde bulunan aksesuar, giyim, kitap, gıda maddesi gibi günlük kullanılan eşyaların kağıt ve havalı naylon ile paketlenerek kolilenmesi ile başlar. Gerekli olan mobilya kanepe koltuk beyaz eşya v.b. eşyaların de montesi ile devam eder. Demonte olan eşyaların kraft kağıt hava kabarcıklı naylon streç film mukavva v.b. ambalaj malzemeleri ile kaplanmasından sonra taşıma işlemi başlar, taşıma işlemi evden eve taşımacılık için dizayn edilmiş olan araca istiflenerek yeni mekana ulaşım sağlanır.

Yeni mekana gelmiş olunduğunda nakliye aracına müsait park alanı hazırlanır. Araç boşaltmaya müsait hale geldikten sonra eşyaların taşıma işlemi merdiven veya asansör aracılığı ile gerçekleşir. Ev vaya ofis içerisine taşınan eşyalar önce ambalajından açılarak oda paylaşımları yapılır. Eşyalar ev içerisindeki yerlerini aldıktan sonra de monte hale getirilmiş olan mobilya koltuk kanepe beyaz eşya v.b. eşyaların kurulum ve montajlama işlemi yapılır. Tüm bu işlemler bittikten yerleşilen yeni mekan kullanılır ve oturulur hale geldikten sonra eşya sahibinin çalışan elemanlara onay vermesi ile son bulur.

İzmir Okan Evden Eve Nakliyat olarak, evden eve taşımacılığın tüm gereklerinin farkında olarak sorumluluklarımızın bilincinde siz değerli müşterilerimize İzmir, Manisa, Aydın merkez olmak üzere Tüm Türkiye ye Evden Eve Nakliyat hizmetini sürdürmekteyiz. İşimize olan saygımızla kendimizi teknolojik gelişmeler ışığında

geliştirerek, "Müşteri Memnuniyeti" prensibi ile siz değerli müşterilerimizin hizmetinizdeyiz.